fbpx

Servicii

Productie video animatii

Animatiile video sunt printre cele mai convingatoare si atractive moduri prin care poti sa atragi sau sa mentii atentia privitorului legat de compania sau produsl tau. Animatiile video trezesc interesul si ofera explicatii intr-o maniera cat mai clara si amuzanta.

Productie
video

Daca nu folosesti video-uri pentru promovarea companiei tale, s-ar putea sa ramai in urma si sa fii usor depasit de concurenta care foloseste aceasta strategie. Statisticile arata ca oamenii prefera un video in favoarea unei pagini de vanzare de mii si mii de cuvinte, si un proces de scroll in jos ce pare ca nu se mai termina. 4 miliarde de video-uri sunt urmarite in fiecare zi pe Youtube, 92% din potentialii clienti B2B urmaresc video-uri de prezentare si o treime din cumparatori vor achizitiona un produs in urma vizualizarii unei reclame video.

Productie
foto

Realizam fotografii de produs si fotografie publicitara pentru produse de tip: imbracaminte, incaltaminte,accesorii, produse tehnice, handmade, alimentare, etc. Cand doriti sa va promovati si sa vindeti produsele trebuie sa luati In calcul ca o fotografie buna vinde. Fara calitatea unei imagini nu veti convinge potentialul cumparator. Studioul Media Solution realizeaza si fotografii de cv, poze pentru cariera, portofoliu business, poze interviu, poze full body, fotografii pentru Facebook sau Linkedin.

Productie audio voiceover

Un spot audio de succes, este o productie care atrage atentia publicului si ii transmite un mesaj puternic dar in acelasi timp usor de inteles si de retinut.
Daca esti in cautarea unei voci profesioniste pentru textul tau, ai ajuns exact unde trebuie, Media Solution dispune…