fbpx

Servicii SEO YouTube

Asa cum ne dorim ca paginile site-ului nostru personal sa apara in primele 10 cautari dupa anumite cuvinte pe google, aproape lafel de important este si pentru video-urile create pentru site, din canalul nostru de Youtube.

De ce ?

Youtube este al doilea motor de cautare din lume. Foarte multi oameni intra direct pe youtube si cauta anumite video-uri despre produse sau prezentari ale acestora.

Youtube este o sursa de potentiali cumparatori, foarte putin accesata si inteleasa de noi romanii, desi, conform statisticilor efectuate de MediaFax, exista peste 700 000 de vizitatori romani zilnic pe youtube.

Cu ajutorul canalului de Youtube, poti sa iti dublezi sansele ca vizitatorii care cauta anumite cuvinte cheie pe google sa ajunga pe site-ul tau, gasind video-urile tale si link-ul plasat catre site, produs.

 

Youtube este o sursa de potentiali cumparatori, foarte putin inteleasa de noi romanii, desi, conform statisticilor efectuate de MediaFax, exista peste 700 000 de vizitatori romani zilnic pe youtube.

 

Echipa noastra, a studiat si studieaza in permanenta, tehnici de a optimiza video-urile sa urce pe primele pagini atat dupa cautari directe in youtube cat si dupa cautari in google.